Team 2023-04-07T12:48:19+02:00

Team Van Alphen Soft Fruit Plants

Frank van Alphen
Frank@vanalphen.nl

Geboren: 15-01-1975
Opleiding: MAS
Functie: Algemene dagelijkse leiding

Frank is van jongs af aan betrokken binnen het bedrijf. In 1994 is Frank met beide ouders in maatschap gegaan en na 5 jaar samenwerking heeft Frank het bedrijf volledig overgenomen. In de loop der jaren heeft hij het bedrijf omgevormd van een aardbeienproductiebedrijf naar een gespecialiseerde, middelgrote, moderne aardbeienplantenkwekerij. Frank houdt zich dagelijks bezig met de algemene leiding binnen het bedrijf, daarnaast doet hij een groot gedeelte van de verkoop en onderhoud hij het contact met de klanten.

Lian van Alphen
Lian@vanalphen.nl

Geboren: 08-01-1972
Opleiding: Secretaresse opleiding
Functie: Administratie

Lian heeft een drogisterij en secretaresse opleiding voltooid. Zij heeft 12 jaar bij een drogisterij gewerkt en sinds 2001 werkt zij ook binnen Van Alphen Aardbeienplanten. In eerste instantie begonnen haar werkzaamheden 1 dag in de week, in samenwerking Frank’s moeder. Inmiddels werkt zij 3 dagen in de week binnen het bedrijf en is zij verantwoordelijk voor de volledige administratie.

Wim van Gurp
Wim@vanalphen.nl

Geboren: 12-11-1965
Opleiding: HAS den Bosch
In dienst sinds: 1993
Functie: Bedrijfsleider

Wim werkte tijdens zijn studententijd al bij Ben van Alphen. Na zijn afstuderen aan de HAS in Den Bosch is hij een aantal jaar werkzaam geweest bij het BSO onderzoek op proeftuin Breda. Sinds december 1993 is hij bij Van Alphen in dienst getreden als bedrijfsleider. Zijn taak is het runnen van de praktische kant van het bedrijf, zoals de teelt, het aansturen van personeel, het delegeren van alle gewasbehandelingen en de coördinatie van de oogst.

Remko Riemslag
Remko@vanalphen.nl

Geboren: 05-01-1991
Opleiding: HAS
In dienst sinds: 2017
Functie: Algemeen Medewerker

Remko is na 2 jaar Delphy ons team komen versterken.

Maurice van den Wijngaart
Maurice@vanalphen.nl

Geboren: 20-02-1993
Opleiding: Small business & Retail management
In dienst sinds: 2018
Functie: Verkoop binnendienst

Antoine Mathijssen

Geboren: 10-07-1976
Opleiding: MAS
In dienst sinds: 2000
Functie: Algemeen medewerker

Antoine is na het afronden van zijn MAS opleiding bij Verschuren in Den Hout aan de slag gegaan. Verschuren was in die tijd een soortgelijk bedrijf als Van Alphen. Nadat Verschuren besloot te stoppen is Antoine bij ons in dienst getreden. Met Antoine kregen wij een ongelooflijk gemotiveerde medewerker binnen ons team, met een zeer ruime ervaring in het vak. Antoine is erg goed en gemotiveerd in alles wat hij doet en heeft daarnaast een zeer goede kijk op de gewassen.

Sander Smeekens

Geboren: 20-01-1988
Opleiding: MAS
In dienst sinds: 2009
Functie: Algemeen medewerker

Sander heeft tijdens zijn opleiding aan de MAS in Breda stage bij ons gelopen. Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat hij sinds 2009 bij ons in dienst is getreden als algemeen medewerker. Zijn taken liggen in velerlei veldwerkzaamheden zoals het aansturen van de plantploegen in juli en augustus. Daarnaast neemt hij alle voorkomende andere werkzaamheden op zich. Sander heeft veel ervaring in de aardbeienteelt omdat hij in het verleden al bij een aardbeienteler gewerkt heeft.

Ronnie de Hoon

Geboren: 21-06-1987
Opleiding: MBO cheap jerseys Werktuigbouwkunde
In dienst sinds: 2010
Functie: Algemeen Medewerker en Monteur

Ronnie is in 2004 als vakantiekracht bij Van Alphen begonnen. Na zijn MBO opleiding is hij sinds 2010 vast in dienst gekomen als algemeen medewerker en monteur. Ronnie is altijd ter plaatse als er stukken of problemen zijn, maar is ook inzetbaar als spuiter en rooier chauffeur wanneer dit nodig is.

Pedro Teixeira

Geboren: 21-06-1987
Opleiding:
In dienst sinds: 2003
Functie: Algemeen Medewerker

Na 2 jaar Portugal is Pedro weer terug op het oude nest.

Uw oogst is van Top kwaliteit

Onze gecertificeerde planten dragen bij aan een topkwaliteit oogst van uw aardbeien.
Lees verder…

Rassen

Hier vindt u meer informatie over de beschikbare planttypen die wij leveren per ras:
Lees verder…

Van Alphen Soft Fruit Plants

Specialist in de vermeerdering van aardbeienplanten.