Direct contact

Rassen

Om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een breed pakket aan rassen. Naast de meest interessante en beloftevolle vroege, middentijdse en late rassen, hebben we ook doordragers in ons pakket.

Van Alphen Aardbeienplanten is onderdeel van Fragaria Holland en daardoor mede oprichter van Fresh Forward, om zo als eerste over de nieuwste rassen en teeltinformatie van deze rassen te kunnen beschikken.

Een vroege productie van aardbeienrassen kan erg interessant zijn, omdat er vaak voor deze ‘vroege’ aardbeien een goede prijs betaald wordt in deze periode. Bekijk onze vroege rassen.

De keuze van het te telen ras is afhankelijk van de locatie, het klimaat en de inrichting van ons bedrijf. De grondsoort, mogelijke teelttechnieken en de afzet hebben invloed op deze keuze. Bekijk onze middentijdse rassen.

Van Alphen is ervan overtuigd dat doordragers de toekomst heeft door de hogere productie per m2 en de uitstekende kwaliteit van de doordragende rassen die er beschikbaar zijn. Daarnaast vermeerderen we nog steeds de Edward Vinson rassen Evie 2 en Verity.