Direct contact

Teelt

Teelt Van Alphen Soft Fruit Plants

Van Alphen Soft Fruit Plants heeft de laatste jaren een aantal strenge hygiënische maatregelen doorgevoerd en geïntensiveerd, teelt technische maatregelen geperfectioneerd en het assortiment uitgebreid met diverse nieuwe rassen en planttypen. Alle planten zijn afkomstig van BM-2 gecertificeerde moederplanten, welke in een 15.000 m2 grootte luisvrije kas zijn vermeerderd. Als resultaat hiervan is de totale vermeerderingscyclus binnen het bedrijf van 4 jaar naar 3 jaar verkort, met nog maar 1 generatie buiten. Hierdoor is een zeer groot deel van het risico op infecties weggenomen. Latente, niet zichtbare besmettingen, hebben veel minder kans zich te ontwikkelen om later schade te veroorzaken. Hierdoor kan Van Alphen Soft Fruit Plants een gezondere en vitalere plant leveren.

Onze garanties

Hoe kunnen wij jou helpen?

Planttypen

Alle verschillende planttypes worden binnen ons bedrijf met de grootste zorg voor kwaliteit en hygiëne opgekweekt en zijn allemaal afkomstig van BM-2 moederplanten.

Rassen

Om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een breed pakket aan rassen. Naast de meest interessante en beloftevolle vroege, middentijdse en late rassen, hebben we ook doordragers in ons pakket.